Recenze | Syoss supreme selection

25. january 2014 at 22:04 | Susane S. |  Novinky

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, jaký článek napsat, nakonec mě napadlo, že bych mohla udělat na něco recenzi, tedy vlastně mi to doporučila slečna ve skupině na facebooku. Tak jsem si tedy řekla, že zrecenzuji sadu od syoss.

Sada obsahuje šampon, kondicioner, kúra ve spreji a kúra v tubě. Jsou dva druhy sad pro barvené a melírované vlasy a pro silně poškozené vlasy (tu budu recenzovat).


Na obrázku je to ta v pravo.



Kúra ve spreji



Zdokonalená vlasová péče profesionální kvalitys technologií Celluar Hair Restore. Výjimečná kúra pro péči o vlasy v 10 dimenzích: regenerace, posílení, poddajnost, proti krepatění, lesk, ochrana před teplem, perfektní rozčesanost, pružnost, hydratace, ochrana před třepením konečků, hydratace.

Co výrobek slibuje také plní. Používá se po umytí a vysušení ručníkem.

Hodnocení : 10/10




Kúra v tubě



Kúra pro intenzivní regeneraci. Zdokonalená vlasová péče profesionální kvality. 3 možnosti použití: a) před umytím pro hloubkovou péči bez zatížení. b) po umytí vlasů c) nechce působit přes noc pro extra regeneraci

Opět musím říct, že vše co slíbil také splnil.

10/10






Šampon


Šampon pro hloubkovou regeneraci, pro silně až extrémně poškozené vlasy.
- cílená regenerace
- regeneruje hluboko uvnitř vlasových buněk
- pro vlasy jako znovuzrozené

Šampon krásně voní a stačí si na vlasy nanést jen trošku, hodně pění.

10/10
















Kondicioner



- jemně uhlazuje pro perfektní rozčesanst
- regeneruje i extrémní poškození hluboko uvnitř vlasových buněk

Jako vždy, skvělé!

10/10











Shrnutí : Tuto sadu jsem dostala k Vánocům v hezkém zlatavém balíčku, ke kterému byl i bonus zrcádko od syoss. Musím říct, že docela dlouho vydrží a nemusíte si tím mýt hlavu každý den, vlasy voní i 2 dny po té co je umyjete. Celý balíček stál 400,- Kdyby jste jednotlivé přípravky kupovali zvlášť vyšlo by vás to cca na 560,-

Celkové hodnocení : 40/40
 

Be the first one to judge this article.

Comments

1 Týna \ wildhonesty.blog.cz | Web | 25. january 2014 at 23:02 | React

Přemýšlím, že si to koupím, protože se mi vlasy pořád krepatí a třepí se mi konečky. :)

2 Cora Brancy | Web | 26. january 2014 at 9:09 | React

Mmm, koukám, že všechno dopadlo bravůrně!
Já bych rozhodně vyzkoušela tu kúru ve spreji. :)

3 Ronnie Sparks | Web | 26. january 2014 at 9:20 | React

Syoss značka mě vůbec neláká a kadeřník mi řekl že si ji ani nemám kupovat, že je to hnus na vlasy :-D

4 Susane S. | Web | 26. january 2014 at 9:22 | React

[3]:  fákt jo? :D ale tak když to řekl kadeřník, tak na tom něco bude :D

5 Char | Web | 26. january 2014 at 12:36 | React

Zajímavé, že syoss lidi buď milují nebo nesnesou :)

6 Andree | Email | Web | 26. january 2014 at 12:55 | React

Kdyby jsem si minulý týden nekoupila sadu na zničené vlasy za 300kč tak bych tohle vyzkoušela :) no možná třeba příště díky za tip

Jinak mně syoss vůbec nějak nevadí a mám ho ráda :) minule jsem měla něco na objem a opravdu to pomáhalo :)

7 Peťul | Web | 26. january 2014 at 13:00 | React

Syoss je úžasná značka! Nemohu si ji vynachválit, měla jsem od nich šampón na vlasy a rozčesávač a bylo to neskutečné! :)

8 amy-rose | Email | Web | 26. january 2014 at 14:18 | React

určitě byhc něco takového potřebovala, ale nejsem si jsitá, jestli jsem schopná do toho dát tolik peněz:/

9 Monie | Web | 26. january 2014 at 18:04 | React

Zní to dobře :-) Mám dost zničené vlasy od toho všeho fénovaní, žehlení atd..,takže tu sadu asi vyzkouším, díky za tip :-)

10 Crazy Teen♥ | Web | 26. january 2014 at 20:10 | React

Tak to asi musím vyzkoušet tu kůru ve spreji ..by mi mohlo pomoct :D

11 Beatricia | Web | 26. january 2014 at 22:45 | React

S touto značkou nemám zkušenost, proto mě tvá výborná recenze zaujala. Budu si to pamatovat. :-)

12 Susane S. | Web | 27. january 2014 at 9:18 | React

Jsem moc rada, ze to nekoho zaujalo a ze neco z tobo vyzkousi :)

13 Berry | Web | 27. january 2014 at 11:04 | React

Syoss, si ľudia chvália ja nenávidia som z toho zmätená :D V každom prípade diky za pochvalu dessu :)

14 Andy | Web | 27. january 2014 at 15:08 | React

Budu si to muset koupit :)
Akorát jsem od Syoss měla nějakou řadu pro suché vlasy a to bylo šílené - úplně mi to vlasy slepilo :D

15 Angelika <333 | Email | Web | 27. january 2014 at 20:19 | React

Syoss je dobrá značka, většinou kupuji barvu na hlavu.

16 cute-boom | 27. january 2014 at 23:15 | React

[15]: přesně tak .-)

17 Susane S. | Web | 28. january 2014 at 9:26 | React

[15]: s tim taky musim souhlasit :)

18 DenysΔ | Web | 28. january 2014 at 13:39 | React

ohle nepoužívám a asi ani nezačnu, ale máš to dobře napsané :)))

19 Kája | Web | 28. january 2014 at 18:06 | React

Na vlasy většinou s mamkou používáme Syoss. Přijde mi jako dobrá značka :) Měla jsem od nich několikrát šampon a párkrát jsem použila i lak na vlasy :) Zatím jsem lepší nenašla!

20 Mrs. Writer | Email | Web | 29. january 2014 at 18:33 | React

Wow, tak samé desítky..? :D To už asi něco znamená, i když to není moje oblíbená značka. Já jsem věrná Oriflamu :D Pěkná recenze! :3

21 Chloé | Web | 30. january 2014 at 15:23 | React

Syoss je veľmi dobrá značka a taktiež má aj silnú reklamu, no odvtedy, ako mi urobila lupiny ju nepoužívam :D

22 Dark Sayu (infinite-queens.blog.cz) | Web | 30. january 2014 at 20:02 | React

Syoss jsem dřív používala šampony:) vypadá to zajímavě, kdyby to nebylo tak drahé tak něco z toho vyzkouším :D

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement